یوگای بانوان

برای تبادل اطلاعات بیشتر با فراگیران یوگای اهواز

یوگای بانوان

برای تبادل اطلاعات بیشتر با فراگیران یوگای اهواز

سه تمرین یوگا که می تواند درد کمر شما را کاهش داده و یا از بین ببرد

24 آوریل 2011
دکتر پل ژرارد ، E-RYT 500
image

همه ما مربیان یوگا قبل از اینکه کار خود را به عنوان مربی شروع کنیم درباره تفاوتهای بین روشهای اصلی یوگا تعلیم دیده ایم. در هر دوره تربیت مربی یوگا، باید ذکر شود که این تفاوتها می تواند موجب بهبود عملکرد و یا آسیب کمر شود. کلمات یوگای درمانی، یوگای ترمیمی و یوگای متعادل، عناوینی هستند که به شاگردان شما این اطمینان را می دهند که سلامتی آنها برای شما مهم است.
چنانچه شاگردی دچار مشکلی در ناحیه کمر باشد، باید درجستجوی کلاس یوگای درمانی باشد که توسط یک مربی دلسوز و به آرامی آموزش داده شود. کسی که در ناحیه کمر مصدوم شده بازی وحشتناکی رابا یک "بمب ساعتی" شروع کرده، این بمب ساعتی تحت نظر فرمانده ایست که هیچگونه سر نخی در مورد اقدامات امنیتی و اصلاحات به وی نداده و تمایلی به کمک رسانی به او ندارد.
ازبین بردن درد کمر یکی از دلایل عمده ایست که مردم به تمرینات هاتا یوگا روی می آورند. یوگا به حقیقت می تواند به عنوان یک ورزش درمانی برای از بین بردن تنش و استرس در عضلات ناحیه کمر به کار برده شود. انواع مختلف حرکات یوگا می توانند به کاهش یا مداوای درد کمر کمک کنند. فراگیران جدید لازم است قبل از تمرین حرکات یوگا، جستجوی مربی حرفه ای، انجام تحقیقات و مطالعات، و انجام حرکات گرم کننده مناسب، اقدام به انجام حرکات زیر نمایند.
ستو بانداساروانک اسانا
image
معمول ترین حرکت یوگا (آسانا) برای آموزش حرکت شیب استخوان لگن (حرکت پل) است. بالا آوردن استخوان لگن بخش پائینی شکم را تقویت می کند و درنتیجه تنش از عضلات بالائی کمر برداشته می شود. بعلاوه بالا آوردن استخوان لگن موجب تقویت منطقه میانی و پائینی کمر و همچنین محل اتصال لگن و قسمت تحتانی ستون فقرات می شود. این حرکت یکی از حرکات بنیادین هاتایوگاست و برای کسانی که در ناحیه کمر به دلیل نشستن ، راه رفتن و هر گونه نادرست قرار گرفتن کمر، دچار مشکل شده اند مفید می باشد .
image

برای شروع، فرد باید روی زمین دراز بکشد و زانوهایش را خم کند. سپس با بازدم به آرامی استخوان لگن را از زمین بلند کند. هنگام بلند کردن استخوان لگن لازم است بازدم انجام گیرد تا فشار ناشی از حرکت برداشته شود. هنگام انجام حرکت به فراگیر توصیه می شود از فشاری که بر مفصل باسن وارد می شود و هر درد ممکن ایجاد شده آگاه باشد و به آن توجه کند. این حرکت باید به آرامی و با قرار دادن زانوها به فاصله عرض لگن از یکدیگر انجام شود.
اوتان اسانا
image
یکی دیگر از حرکات پر طرفدار یوگا جهت کاهش و مداوای درد کمر خم به جلوی ایستاده است. نکته مهم در این تمرین یوگای درمانی این است که باید از کشاله ران (باسن) خم شد. فرد باید دستها را به آرامی بالا و به سوی آسمان برده و سپس به سمت جلو خم شود.
فرد باید اجازه دهد که نیروی جاذبه کارش را انجام داده و با احتیاط و بدون اینکه دردی ایجاد شود به سمت زمین خم شود. چنانچه عضلات پشت فراگیر انعطاف لازم برای انجام چنین حرکتی را ندارند، می تواند زانوهایش را کمی خم کند یا از بالشتکهای یوگا کمک بگیرید.
تریکون اسانا
image
حرکت مثلث نوع پیچیده تر حرکت یوگاست که درمداوای درد کمر به شدت موثر است. این حرکت شامل متمایل شدن به طرفین و سپس بالا بردن دست است. فراگیر می تواند از آجر یوگا برای ایجاد تعادل در دست دیگر استفاده کند. هنگام انجام این تمرین باید از کشاله ران خم شد. ذکر اثرات درمانی انواع مختلف تریکوناسانا ها برای ستون مهره ها، کمر، باسن، اعضای داخلی بدن و بهداشت روانی، خود کتابی جداگانه می طلبد. انواع مختلف روشها، چرخش مثلث ، تغییر در طرز آغاز حرکت، و تنوع در مثلث پهلو، خانواده بزرگی از تریکوناسانا را تشکیل می دهد.
در مجموع، این سه حرکت بهترین حرکات یوگا هستند که میتوان برای مداوای درد کمر از آنها استفاده کرد. البته هر فراگیری شخصی منحصر به فرد است و مشکلات ویژه خود را دارد. مشاوره با پزشک خانواده قبل از شروع تمرینات درمانی یوگا برای درد کمر توصیه می شود.
مربیان یوگا باید روشی جهت اطلاع از مشکلات کمر فراگیران دراختیار داشته باشند. هیچ فراگیری نباید بدون پر کردن فرم توافقنامه در کلاس شرکت کند. فراگیر با پر کردن این فرم به خودش کمک می کند زیرا متوجه می شود که در انجام تمرینات یوگا خطر هائی نهفته است و با پر کردن این فرم مربی خود را از مشکلات سلامتی که دارد آگاه می سازد.
چنانچه فراگیر جدید از پرکردن و امضای فرم سر باز زند، اجازه شرکت در کلاس را ندهید. ما تضمین می کنیم که هیچ خطری برای فراگیران ایجاد نکنیم. اگر شاگرد جدید شما را با خطر متهم شدن بخاطر سهل انگاری موا جه می کند، چرا او را به کلاس خود راه دهید؟

منبع :
www.aurawellnesscenter.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد